WEDDING EVENTS

Jullie trouwdag verdient niets minder dan perfectie, en bij COCO Events begrijpen we dat als geen ander. Als specialisten in het organiseren van bruiloftsevenementen, nemen we de volledige regie over de mooiste dag van jullie leven. Van de perfecte locatie en alle bijbehorende partners zoals muziek, fotograaf, videograaf tot aan de styling, wij zorgen voor een zorgeloze en onvergetelijke ervaring. 

Onze ervaren ceremoniemeester Maud staat paraat als jullie persoonlijke gastvrouw en aanspreekpunt, waarbij zij jullie alle zorgen uit handen neemt. Daarnaast hebben we Michelle, een liefdevolle trouwambtenaar die jullie ceremonie omtovert tot een onvergetelijk moment. Met COCO Events hoef je aan je mooiste dag slechts één partner toe te vertrouwen die alles voor jullie kan regelen. En het mooie is, we werken altijd op maat, dus je hebt altijd de touwtjes in handen. Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie of een groots feest, wij zijn er om jullie dromen werkelijkheid te laten worden. Het enige wat jullie hoeven te doen is stralen en genieten, wij regelen de rest. Elke bruiloft is uniek! Kies daarom jullie favoriet smaak. 

 
CHAMPAGNE
Wij regelen alles tot in de puntjes! Van de uitnodigingen tot de ceremoniemeester en de officiële trouwambtenaar, wij zorgen ervoor dat jullie dag vlekkeloos verloopt.
CONFETTI
Wij nemen alle zorgen van de hele dag uit handen, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie trouwdag. Jullie kiezen zelf een ceremoniemeester en trouwambtenaar.

DISCO
Je boekt ons op locatie als jullie persoonlijke ceremoniemeester en babs, zodat jullie optimaal kunnen genieten van jullie speciale dag. Wij zorgen voor een onvergetelijke en zorgeloze ceremonie. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram