PORTFOLIO

  

Renova MINI
COCO Events heeft onze verwachtingen overtroffen. Ze hebben een volledig concept neergezet voor ons vrouwen event. Fijne communicatie en hun gevoel voor creativiteit is ongeëvenaard. Klanten blijven enthousiast napraten over deze onvergetelijke ervaringen. Dankjewel toppers!

- DemyKoninklijke BAM Groep
Ik heb er vanaf het eerste moment volledig vertrouwen in gehad dat jij een leuke middag ging maken van onze familiedag. Het contact met jou was super plezierig. In de voorbereiding was niets jou te veel en onze bedrijfskleuren groen / oranje leken voor even jouw lievelingskleuren. Op de dag zelf heb jij er met jouw team, plezier, enthousiasme en betrokkenheid, ondanks de regen, toch een zonnige dag van gemaakt! Spelletjes zijn spelletjes, maar het wordt pas een feest als iedereen er met plezier aan meedoet. En dat heb jij voor ons voor elkaar gekregen!

Bedankt Michelle, je bent top!

- Mona

 BeautyMansion
De grand opening van ons evenement georganiseerd door COCO Events was een ware sensatie! Michelle en Maud verrasten ons met hun orginele ideeën en zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Dankzij hen konden we volop genieten. Bedankt, lieve meiden, voor een fantastische dag! Wij gaan jullie aan iedereen aanbevelen!

- Madelon


  
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram