WAAR VISIE EN PERFECTIE SAMENKOMEN

Bij COCO Events geloven we in de kracht van evenementen met de perfecte balans tussen creativiteit en professionaliteit. Als ervaren eventdesigners vertalen we jouw verhalen naar magische ervaringen, of het nu groots en spectaculair moet zijn of juist intiem en betekenisvol. Onze focus ligt op zakelijke evenementen en bruiloften, waarbij we mooie ervaringen creëren die jou en jouw gasten inspireren, verbinden & verrassen.

JOUW EVENT
ONZE EXPERTISE

Wij zijn Michelle en Maud, twee ervaren eventdesigners, en we staan klaar om je op elk gewenst moment te ondersteunen; van de voorbereiding tot en met de grote dag. Dit is onze passie. Maud blinkt uit in het organiseren van evenementen en het bedenken van verrassende elementen, terwijl Michelle als conceptontwikkelaar unieke verbindingen tot stand brengt. Samen staan we garant voor evenementen die niet alleen perfect zijn georganiseerd, maar ook jouw gasten weten te verbazen, zodat er nog lang over nagepraat
zal worden.

 

VAN DROOM
NAAR REALITEIT

Wij zijn jouw go-to team voor evenementen, boordevol creatieve ideeën en een flinke dosis organisatietalent. Evenementen plannen kan een doolhof lijken, maar geen zorgen! Bij ons heb je keuze uit drie flexibele opties, dus er is altijd een oplossing die perfect aansluit bij jouw wensen. En dankzij ons uitgebreide netwerk van partners kunnen we je altijd aan de juiste persoon koppelen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte fotograaf, foodtruck, top-DJ of adembenemende styling, wij zorgen ervoor dat het precies aansluit bij jouw visie.

DIENSTEN

Het organiseren van een event kan soms aanvoelen als een behoorlijke uitdaging. Bij COCO Events begrijpen we dat elke gelegenheid uniek is en daarbij een speciale aanpak verdient. We zorgen voor de perfecte balans met een vleugje magie, of het nu groots en spectaculair moet zijn of juist intiem en betekenisvol.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram