MICHELLE
CREATIEF & SPREEKT

Een stralende Hilvarenbeekse die binnenkort terugkeert naar haar roots na een avontuur in Tilburg. Ze betovert iedere ruimte met haar enthousiasme en leest de ruimte als een charismatische kameleon. Als verbinder en verhalenverteller klimt ze zonder aarzeling op het podium. Als kind was ze een verkleedkist-diva en ze gelooft dat meer zielen meer vreugd betekent. Michelle omarmt vrijheid, van weekendjes weg tot dansen in het openbaar, en ze viert het leven met een lach. Een aanpakker met een hart vol positiviteit, klaar om samen met jullie de liefde te vieren. MAUD

ORGANISEERT & CREERT

Een enthousiaste levensgenieter uit Eindhoven. Ze geniet van impulsieve avonturen, ongegeneerd meezingen in de auto en een goed glas rode wijn. Met een achtergrond in rally-experience reizen heeft ze veel van de wereld gezien, maar haar droom om met het gezin Zuid-Afrika te ontdekken in een T1 busje is nog niet in vervulling gegaan. Maud gelooft dat de mooiste herinneringen ontstaan uit authenticiteit. Dus, zijn jullie klaar voor een onvergetelijke reis naar jullie grote dag? Count her in!


WAAROM KIES JE VOOR COCO EVENTS?

Creatief en eigenheid
We luisteren aandachtig naar jouw verhaal en zetten dit om in een uniek concept. Onze creativiteit kent geen grenzen, maar we behouden altijd dat persoonlijke tintje dat elk evenement onvergetelijk maakt.

Professioneel en betrokken
We stropen graag de mouwen op en gaan aan de slag. We nemen professionaliteit serieus, maar we voegen daar graag een persoonlijke touch aan toe, want we geloven in samenwerking. Samen maken we uw evenement tot een groot succes.

We maken waar wat we beloven
Geen loze beloftes. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram